Voel je dat de hoge werkdruk en stress je teveel wordt?

En heb je geen idee hoe jij het tij kan keren? Lees dan snel verder.


Jolanda is manager bij een MKB bedrijf en voelde al een tijdje dat ze de grip kwijt raakte. Als s' ochtends haar wekker ging, drukte ze 5 keer op snooze en ze zag steeds vaker op om uit bed te komen en naar het werk te gaan. Ze merkte ook dat ze steeds minder gedaan kreeg op het werk. Ook had ze veel meer tijd nodig om hetzelfde te doen wat ze altijd deed. Multi-tasken waar ze een kei in was, lukt voor geen meter meer. En dat alles frustreerde haar enorm. Als ze thuis kwam plofte ze doodmoe op de bank neer en had nergens meer zin in. Haar gezin begon te klagen dat ze zo afwezig en kribbig reageerde als ze iets vroegen en dat was de bekende druppel. Er moest iets gebeuren, maar wat?


Ze stapte in bij ons online programma om snel grip te krijgen op werkdruk en stress en om enorm goed voor zichzelf te gaan zorgen. Radicale zelfzorg is essentieel om niet in een burn-out te belanden.


Wanneer jij goed in je vel zit dan ben je energiek & veerkrachtig, krijg je meer gedaan in minder tijd, kun je meer aan, ga je weer met plezier naar je werk en 's avonds leuke dingen doen met je geliefden. 


De feiten (cijfers) liegen er niet om: 

Werkdruk en stress zijn de nummer 1 van de verzuimveroorzakers op dit moment. Als stress chronisch wordt dan heb je bijna 100% kans op een burn-out en lig je er voor maanden uit. Wanneer je echt heel lang te hard en teveel gewerkt hebt, kan je zelfs langer dan een jaar uit de roulatie zijn voordat je volledig hersteld bent.Ontdek hoe ook je door enorm goed voor jezelf te zorgen, een burn-out kunt voorkomen en snel hersteld van chronische stress 

 • Zodat je weer energiek opstaat en lekker in je vel zit
 • Je elke dag zin hebt om weer aan het werk te gaan
 • Je veel meer gedaan krijgt in minder tijd
 • 's Avonds vrolijk thuiskomt en nog genoeg energie overhebt
 • Weer leuke dingen onderneemt met je geliefden
 • Meer plezier in je leven hebt en vooral de positieve dingen in je leven weer ziet

Hallo, ik ben Carla Boone en samen met mijn team is het onze missie om professionals te helpen enorm goed voor zichzelf  te zorgen, zodat ze weer plezier krijgen in het leven. Professionals in Winning teams ervaren minder werkdruk, stress en dus verzuim en gaan fluitend naar het werk. Persoonlijk ben ik keihard in die valkuil gestapt van hard werken, weinig tijd voor mezelf nemen, alles zelf op willen lossen . Ik help anderen om zo snel mogelijk uit die neerwaartse cirkel te ontsnappen en hoe ze enorm goed voor zichzelf kunnen zorgen.Hoi hoi, 

Het probleem van hoge werkdruk en veel stress waar je nu tegenaan loopt zit hem in het feit dat je te hard en te lang aan het werk bent. Je hebt de focus om je werk zo perfect mogelijk te doen en merkt dat dit je steeds minder goed lukt en dat frustreert je wellicht enorm!


Je wilt zo graag die waardering van anderen, horen dat je je werk goed gedaan hebt. Dat wat jij doet, er toe doet. Maar tot op heden is dat tevergeefs. Dat ligt niet aan jou! Maar aan het feit dat de meeste werkgevers simpelweg niet geleerd hebben, wat goed werkgeverschap inhoudt. Alleen de beste werkgevers weten hoe dat moet en hebben de focus op hun medewerkers en zorgen enorm goed voor hun mensen.


Werk jij helaas niet voor zo'n werkgever? Echt jammer voor jou en je werkgever. Een gemiste kans voor iedereen. Maar extra belangrijk is het dan om enorm goed voor jezelf te gaan zorgen. Je staat er niet alleen voor want we kunnen je daarbij helpen!


We willen kost wat kost voorkomen dat jij in het vangnet van burn-out loopt en daarom hebben we een speciaal programma Winning team voor professionals net zoals jij ontwikkelt. Waarbij je lid wordt van onze community van gelijkgestemden, die hetzelfde doel hebben. Enorm goed voor zichzelf zorgen zodat werkdruk en stress geen grip meer krijgt op jou. Zodat je samen met die gelijkgestemden een winning team vormt. Elkaar helpen wanneer het nodig is. Elkaar inspireren om het anders aan te pakken en door te zetten zodat je nieuwe gewoontes creëert.

Blijf je achter de feiten aanhollen of onderneem je nu actie om het anders aan te gaan pakken?


De realiteit is dat je het echt niet gaat redden als je met de verkeerde tactieken en strategieën blijft werken. Zeker met een nieuwe crisis in het vooruitzicht moet je goed voorbereid zijn en stevig in je schoenen staan.

Zorg dat je enorm goed voor jezelf gaat zorgen

en jezelf belangrijk maakt! 

Want wanneer je mensen langdurig worden blootgesteld aan werkdruk en stress, is burn-out bijna onvermijdelijk! De kans dat je dan voor langere tijd uit de roulatie ligt, is groot. Zelfs wel tot langer dan 1 jaar als je te lang en te vaak niet naar de signalen van je lichaam luistert...

Veel mensen weten het niet en hebben het zelf vaak niet in de gaten, maar als iemand langdurig bloot staat aan stress is de kans bijna 100% om in een burn-out te belanden...


Ikzelf was zo iemand. Als boerendochter was hard werken er met de paplepel in gegeven. Gewoon doorgaan, ook als je een pijntje voelt. Als je langere tijd hard werkt en slecht voor jezelf zorgt (lees: niet voldoende rust neemt en naar signalen van je lichaam luistert), kan het zomaar gebeuren dat je stil gezet wordt en dat kost de werkgever veel geld.  Vandaar dat het mijn missie is om enorm goed voor je mensen te zorgen, zodat je weet hoe je snel grip krijgt op werkdruk en stress en zorgt dat het niet chronisch wordt.

Ik ging op zoek naar antwoorden. Vele studies, onderzoeksrapporten analyseren zoals die van TNO en CBS, interviews met succesvolle bedrijven met en laag ziekteverzuim en weinig werkdruk en stress en dagenlange online research en Podcasts met de Beste Werkgevers van NL gaven mij een aantal verrassende inzichten. En zo werd voor mij het plaatje steeds duidelijker.


Bijna niemand is namelijk bezig met enorm goed voor zichzelf te zorgen om werkdruk en stress te voorkomen. De meeste van ons maken andere mensen belangrijker dan onszelf: je kinderen, je partner, je ouders etc. vul maar in. Wij mensen zijn pleasers, we willen anderen graag tevreden houden. 'Nee' zeggen is al lastig, je zegt veel liever 'ja' als iemand je iets vraagt. Onze grenzen stellen en daaraan vasthouden, nog zo'n uitdaging.


Als je langdurig bloot staat aan stress, is het de hoogste tijd om eens goed in de spiegel te kijken:

Blijf ik mezelf op de laatste plaats zetten of ga ik het anders aanpakken? Andere prioriteiten stellen? 

To-do list

Druk to-do list


57% van de beroepsziekten wordt

veroorzaakt door de psyche


Misschien geloof je dat niet? Toch zijn dit keiharde cijfers volgens TNO/CBS onderzoeken.

We laten wel onze fysieke fitheid testen bij de sportschool. Gaan met onze auto naar de garage voor de jaarlijkse APK. Geven onze productiemachines regelmatig preventief onderhoud, waarvoor we vaak zelfs een eigen TD afdeling hebben. En wat doen we met ons kostbaarste bezit: onze mentale fitheid die ervoor zorgt dat we fit en met plezier aan bezig blijven? Juist ja, daar doen we niets mee totdat het te laat is. 


Zeker in onze overvolle maatschappij van vandaag de dag, waarin we overal en altijd bereikbaar zijn,  op Social Media onszelf laten zien, contact met familie en vrienden moeten onderhouden. Veel mensen geven aan het druk, druk, druk te hebben en er lijkt geen einde te komen aan onze to-do list.


Je hebt het gevoel dat je geen keus hebt. Je moet nu eenmaal op volle kracht doorgaan, ook als je 's avonds moe thuis komt uit het werk. Wacht er nog een volle vaatwasser op je, eten koken, een leuke ouder zijn etc. Je gaat door totdat je erbij neer valt en moe je bed in ploft. En wanneer s'ochtends de wekker gaat, voel je je nog steeds moe en worstel je met moeite je bed uit EN DAT WIL JE NIET LANGER...


Even logisch nadenken:


Wat doe jij nu om enorm goed voor jezelf te zorgen? Wat doe je preventief om dat steeds groter wordende probleem van werkdruk en stress bij de kladden te vatten, voordat het een onoverkomelijk probleem wordt?


En laten we eerlijk zijn: We gaan net zolang door totdat de man met de hamer komt, totdat het licht uitgaat en we simpelweg niet meer KUNNEN.

Wil jij dat afwachten en ben je liever reactief? Of ben je dat moment liever voor en ben je pro-actief?

Stel je wacht af en je gaat door totdat je erbij neer valt.

Wie zorgt er dan voor het eten s' avonds? Voor de kinderen die naar zwemles, voetbal etc. gebracht moeten worden? Hoelang denk je dat je dan uitgeschakeld bent wanneer je helemaal opgebrand bent. 


Wacht niet zolang want er is een oplossing? Ook al geloof je dat wellicht niet meteen, ik beloof je: het is echt dichterbij dan je denkt.

Maar dan moet je nu in actie komen!

​ 

Vaak hoor ik mensen zeggen dat het echt niet anders kan, dat ze echt overal zelf voor opdraaien omdat ze bv een alleenstaande moeder is en de kost moet verdienen. Maar wat kost het als jij straks opgebrand thuis zit en niet eens meer zelf voor je kids kunt zorgen omdat je helemaal overprikkelt bent? Als je weet dat 57% van het huidige ziekteverzuim stressgerelateerd is, dan snap je ook dat daarin de kracht zit en dat je daarmee aan de slag mag gaan. No time (and money) to waste

De nummer #1 fout die 95% van

de mensen maakt...

Kijk maar eens om je heen en je zult zien dat 95% dezelfde fout maken..


Ze doen niets aan preventie, om het naderend onheil wat je van verre al aan ziet komen, te voorkomen. Laat staan dat weten hoe ze enorm goed voor zichzelf kunnen zorgen om erger te voorkomen. 


Ze wachten liever af totdat het te laat is of denken dat het zo'n vaart niet zal lopen.

Dit geld, tijd en energie en dat kunnen ze er nu niet bij hebben. 


Het heeft mij jaren gekost om die stresscode  echt te kraken. Die tijd heb je waarschijnlijk niet en waarom zou je ook, als je hier een kant-en-klare formule hebt die je zo kan gaan toepassen?


Als jij het belang inziet om vanaf nu enorm goed voor jezelf te gaan zorgen en jezelf op nummer 1 te gaan zetten, dan ben je hier aan het juiste adres. Gun jij het jezelf om snel grip op stress te krijgen, zodat je weer productiever wordt en weer zin en energie hebt om leuke dingen te doen zodat je ook thuis weer een leukere sfeer krijgt?


Dan is het belangrijk dat je niet blijft afwachten tot de storm overwaait maar dat je de snelste weg naar succes bewandelt om te zorgen dat je supersnel grip krijgt op stress. In plaats van naar die eindeloze to-do lijst te blijven staren en in de angst van tijdtekort blijft steken zodat je steeds minder gedaan krijgt. 


Maar hoe doe je dat, want het werk stapelt zich op en je to-do lijst wordt steeds groter?


Daarvoor hebben we de Winning Team methode speciaal voor jou ontwikkelt. 'Waarom Winning Team, ik ben maar alleen' denk je nu waarschijnlijk? Klopt, dit komt omdat we de kracht van SAMEN gaan inzetten. Je gaat het namelijk samen doen met gelijkgestemden die net zoals jij in hetzelfde schuitje zitten. Iemand die snapt waar jij mee zit en die je helpt en motiveert op lastige momenten (want die zullen ongetwijfeld komen).

Winning team module 1
 • Je krijgt een jaar lang wekelijks online coaching
 • Bewezen modules die effectief en doeltreffend zijn
 • Opschonen: wat heeft stress je te vertellen
 • Scherpstellen: hoe staat het ervoor?
 • Inzichten en duidelijke keuzes in je valkuilen
 • Krachtige grenzen stellen
 • Energiemanagement essentieel
 • Handvaten om dagelijkse tijdsdruk en angst te handelen
 • Je komt er STERKER uit
 • Jouw innerlijke gezondheid belangrijk maken
 • Een community die je steunt en helpt
 • Binnen 24 uur antwoord op je vragen via Facebook
 • Volledig gericht om snel grip op stress te krijgen

Stress is niet je vijand, maar je vriend

Stress heeft je iets te vertellen. Er is iets aan de hand wanneer stress chronisch wordt. En door stress als goede raadgever te zien, een seintje dat er iets moet veranderen, ga je er anders naar kijken. 


Je hoeft alleen maar de stappen van de Winning team methode te implementeren en je gaat resultaat behalen.

Een kind kan de was doen, echt!


Maak daarom ook zeker gebruik van mijn inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in consultancy en trainen van teams op het gebied van kwaliteit en doelmatigheid. De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in goed werkgeverschap en stressleiderschap. Ik weet daarom precies wat werkt voor medewerkers en wat niet.

Ik hoop dat 1 ding duidelijk is geworden voor jou: Enorm goed voor jezelf zorgen is van levensbelang! Het hoe en wat je kunt doen, vereist expertise die maar weinig mensen in huis hebben. Jij bent ongetwijfeld een kei in jouw vak en wij zijn een kei in ons vak. Dus laten we samenwerken!

Door met ons te gaan samenwerken zorg je niet alleen keigoed voor jezelf, maar indirect ook voor je geliefden. Want alleen als jij goed in je vel zit, kun je ook goed voor je omgeving zorgen en er echt voor ze zijn. 


Je krijgt er een gratis online coach bij waar je elke week terecht kunnen met al jouw vragen waar je tegenaan loopt. Daarnaast vind je in jouw online omgeving alles op het gebied van zelfzorg, werkdruk en stressverlagers, omgaan met allerlei uitdagingen in je leven op alle gebieden in je leven zoals geldproblemen, relatieproblemen etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het vinden en leren in onze online-omgeving. En komen jij er zelf niet aan uit, dan kun je wekelijks jouw online coach raadplegen. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.  Wij zorgen voor de kennis hoe jij pijlsnel weer de beste versie van jezelf kunt worden.Energiemanagement is een essentieel onderdeel van de Winning Team methodeBedenk dit:

 • Stress is inmiddels beroepsziekte nummer 1 geworden en neemt enorm toe doordat ons hoofd nooit meer 'UIT' staat;
 • De kans om burn-out te geraken is aanzienlijk wanneer je merkt dat je al langere tijd gestresst rondloopt;
 • De cijfers van burn-out liegen er niet om: je bent gemiddeld 6 maanden uit de roulatie, wanneer de man met de grote hamer jou te pakken heeft;
 • Als jij een ander resultaat wilt, dan zul je iets anders moeten doen dan dat je de laatste tijd deed. Doe je dat niet, dan blijf je namelijk in dezelfde valkuil lopen. 


Dit programma is de beste investering die je op dit moment kunt doen. Kom nu in actie en investeer in jezelf, je bent het meer dan waard!

Stresspreventie.nl - Langeville 19 - 4401 GL. Yerseke 

KvK nummer: 52689352   BTW ID: NL001735539B35 
Algemene Voorwaarden​ - Privacybeleid Disclaimer ​- Contact

DISCLAIMER: Genoemde resultaten op deze pagina zijn voorbeeldresultaten van klanten. Die resultaten geven geen garantie voor je, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten gegarandeerd zult bereiken. Je resultaten hangen af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; het nemen van eigen verantwoordelijkheid, de inzet, constitentie, ervaring en werkethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent het werk te doen wat hiervoor nodig is, dan is dit niet voor jou.


Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.


Opschonen: schoon schip maken en