Over ons

Winning team

Jullie verzuimkosten verlagen met 10%? Minder stress en werkdruk en meer productiviteit en werkplezier? Lijkt dat onmogelijk?

De meeste bedrijven hebben wel een strategie hoe ze zieke medewerkers weer zo snel mogelijk terug aan het werk krijgen. Maar ze hebben geen idee hoe ze grip krijgen aan de voorkant namelijk: hoe ze ervoor zorgen dat medewerkers minder snel ziek worden. Geen plan of actie’s om verzuim te voorkomen, met alle gevolgen van dien.

  • De verzuimkosten blijven oplopen
  • Werkdruk en stress nemen toe
  • Met als gevolg dat de productiviteit afneemt en klanten en medewerkers steeds vaker ontevreden zijn of zelfs weglopen

Wil je het geheim weten?

Het is eigenlijk heel simpel: veel ondernemers weten niet eens dat ze zelf iets kunnen doen om stress bij medewerkers te voorkomen. Dat heeft direct invloed op de hoogte van je ziekteverzuim, ook al zie je dat soms niet meteen terug in de cijfers. Onderzoek wijst uit dat langdurige stress ervoor zorgt dat medewerkers minder productief zijn, minder (werk)plezier hebben, minder veerkrachtig zijn. Daar gaan we mee aan de slag om vanuit de fundering van je bedrijf die oorzaken te herstellen.

Wat zijn de valkuilen? Hoe omzeil je die?

De meeste bedrijven focussen zich op het verbeteren van hun producten en diensten en dat is natuurlijk ook je core-business. Proberen hun medewerkers zo snel mogelijk weer de werkvloer op te krijgen wanneer ze zich ziek melden en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Maar als je net als ik enorm gelooft in de kracht van SAMEN en verbinding en als je de gezondheid en het welzijn van je medewerkers prioriteit nummer 1 wilt maken, klik dan snel op onderstaande link. Want als je enorm goed zorgt voor je medewerkers dan gaan ze toveren. Ze voelen zich gewaardeerd en gaan met plezier voor je aan het werk en dat merken je klanten. En zo stijgt je winst en dalen je verzuimkosten. Het is geen ingewikkelde rekensom.

Worstelen is niet nodig!

Als je dit herkent ervaar je steeds meer stress omdat je geen idee hebt hoe je deze cirkel kunt doorbreken. Doodzonde en onnodig.  Je kunt je bedrijf hieruit bevrijden. Door onze Beste Werkgever Methode te introduceren in je bedrijf  en je verzuimkosten gaan omlaag met wel 10%.

Meld je dan aan voor de gratis online workshop om de Beste Werkgever Geheimen voor je bedrijf te ontdekken

We willen voor 2030 meer dan 1000 bedrijven helpen hun verzuimkosten met 10% te verlagen. Gewoon enorm goed voor je medewerkers zorgen. Op weg naar minder stress, meer plezier en meer veerkracht daar gaan we voor!

Ons programma is niet voor iedereen. Het is niet voor leiders die denken dat werkdruk en stress vanzelf wel overwaait. Leiders die alles bij het oude willen laten en graag volgens strakke regels en voorschriften werken. Die niet geloven in eigen verantwoordelijkheid en initiatief van hun medewerkers. Die talenten van medewerkers wel zien maar niet inzetten, om welke reden dan ook. Die niet bereid zijn het werk te doen, wat ons Ontstress met Succes methode vereist. Diegene die zich hierin herkennen wensen we veel succes met hun bedrijf en vragen om deze site lekker weg te klikken en te vergeten. Herken jij je hier totaal niet in: Je bent meer dan welkom, we helpen jullie graag verder! 

Klik hier voor een gratis Beste Werkgever Quickscan

 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Vanuit Stresspreventie.nl train en coachen we leiders en medewerkers die gewoon enorm goed voor hun mensen en zichzelf willen zorgen. Door dat te doen worden ze de Beste Werkgever die ze kunnen zijn en krijgen ze winning teams die veel minder werkdruk en stress dus verzuim hebben. Aanvoelen wat mensen en bedrijven nodig hebben om het beste uit zichzelf te kunnen halen zit al ruim 20 jaar in mijn DNA.

Als adviseur, crisis- en projectmanager en trainer heb ik vele bedrijven geholpen het beste uit zichzelf te halen. Vaak gaven directies aan vooral mijn vernieuwende kijk op zaken, enorm waardevol te vinden. Als buitenstaander kijk ik met een frisse blik naar zaken die wanneer je er zelf inzit, heel complex lijken. Mijn kracht zit juist in het versimpelen en ontvlechten van ingewikkelde zaken.

Waarover ik mij al jarenlang verbaas is dat er zo weinig werkgevers zijn die enorm goed voor hun medewerkers zorgen. Ze zijn gefocust op hun klanten zo goed mogelijk te bedienen en zoveel mogelijk winst maken en vergeten daarbij hun belangrijkste waarde.

Door mijn gecombineerde achtergrond van projectmanager en coach herken ik als geen ander wat bedrijven nodig hebben om de Beste Werkgever te worden, die ze kunnen zijn. Ik zie ook de behoeften van hun medewerkers omdat ik mezelf jarenlang heb verbaasd over het gebrek aan waardering en verbinding op de werkvloer waardoor veel stress ontstaat en medewerkers ongemotiveerd raken.

Het is onze missie om dat te veranderen zodat bedrijven gewoon enorm goed voor hun mensen gaan zorgen waardoor hun verzuimkosten met wel 10% of meer teruglopen. Want als je enorm goed voor je mensen zorgt, dan kunnen ze veel meer aan!