Menu

Over ons

Stresspreventie team

Jullie verzuimkosten verlagen met 10%? Minder stress en werkdruk en meer productiviteit en werkplezier? Lijkt dat onmogelijk?

De meeste bedrijven hebben wel een strategie hoe ze zieke medewerkers weer zo snel mogelijk terug aan het werk krijgen. Maar ze hebben geen idee hoe ze grip krijgen aan de voorkant namelijk: hoe ze ervoor zorgen dat medewerkers minder snel ziek worden. Geen plan of actie’s om verzuim te voorkomen, met alle gevolgen van dien.

  • De verzuimkosten blijven oplopen
  • De werkdruk en stress idem-dito
  • Met als gevolg dat de productiviteit afneemt en klanten en medewerkers steeds vaker ontevreden zijn of zelfs weglopen

Wil je het geheim weten?

Het is eigenlijk heel simpel: veel ondernemers weten niet eens dat ze zelf iets kunnen doen om stress bij medewerkers te voorkomen. Dat heeft direct invloed op de hoogte van je ziekteverzuim, ook al zie je dat soms niet meteen terug in de cijfers. Onderzoek wijst uit dat langdurige stress ervoor zorgt dat medewerkers minder productief zijn, minder (werk)plezier hebben, minder veerkrachtig zijn. Daar gaan we mee aan de slag om vanuit de fundering van je bedrijf die oorzaken te herstellen.

Wat zijn de valkuilen? Hoe omzeil je die?

De meeste bedrijven focussen zich op het verbeteren van hun producten en diensten en dat is natuurlijk ook je core-business. Proberen hun medewerkers zo snel mogelijk weer de werkvloer op te krijgen wanneer ze zich ziek melden en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Maar als je net als ik enorm gelooft in de kracht van SAMEN en verbinding en als je de gezondheid en het welzijn van je medewerkers prioriteit nummer 1 wilt maken, klik dan snel op onderstaande link. Want als je zorgt dat je medewerkers zich topfit en blij voelen, daalt je verzuim.

Worstelen is niet nodig!

Als je dit herkent ervaar je steeds meer stress omdat je geen idee hebt hoe je deze cirkel kunt doorbreken. Doodzonde en onnodig.  Je kunt je bedrijf hieruit bevrijden. Volg de 6 stappen van onze Ontstress met Succes methode en je verzuimkosten gaan omlaag met wel 10%.

Meld je dan aan voor de gratis online workshop snel grip op stress in je bedrijf

We willen voor 2030 meer dan 1000 bedrijven helpen hun verzuimkosten met 10% te verlagen. Op weg naar minder stress, meer plezier en meer veerkracht daar gaan we voor!

Ons programma is niet voor iedereen. Het is niet voor leiders die denken dat werkdruk en stress vanzelf wel overwaait. Leiders die alles bij het oude willen laten en graag volgens strakke regels en voorschriften werken. Die niet geloven in eigen verantwoordelijkheid en initiatief van hun medewerkers. Die talenten van medewerkers wel zien maar niet inzetten, om welke reden dan ook. Die niet bereid zijn het werk te doen, wat ons Ontstress met Succes methode vereist. Diegene die zich hierin herkennen wensen we veel succes met hun bedrijf en vragen om deze site lekker weg te klikken en te vergeten. Herken jij je hier totaal niet in: Je bent meer dan welkom, we helpen jullie graag verder! 

Klik hier voor een gratis strategiegesprek